Wednesday, April 20, 2011

Special Giveaway - Salmia Punya Pasal





Syarat-syarat nak menyertai GA ni,
* mestilah warganegara Malaysia dan tinggal di Malaysia.
* seorang blogger dan mempunyai akaun Facebook.
* dah follow blog Salmia Punya Pasal dan Salmia giveaway and contest. (wajib)
* dah like Facebook page Salmia Punya Pasal. (wajib)
* buat entri mengenai Special Giveaway ni. tulis dua tiga patah pun tak apa. janji ada banner GA dan link ke entri ni. (wajib)
* kalau rajin, tag la dua tiga orang kawan-kawan sebagai langkah memeriahkan lagi GA ni. (sunat)
* tinggalkan komen di entri ni berserta link entri penyertaan anda. (wajib)

GA ini akan berlangsung selama sebulan iaitu bermula 20 April hingga 20 Mei 2011.

3 comments:

dilazfamily said...

DILAZ JOIN
Id follower:nurfadilah suardi

http://mamaqiscontest.blogspot.com/2011/04/special-giveaway-salmia-punya-pasal.html

nana riduwan said...

jom join GA nana jugak.. :)

Nina Zee said...

http://ninazee.blogspot.com/2011/04/special-ga-salmia-punya-pasal.html