Wednesday, April 20, 2011

Special Giveaway - Salmia Punya Pasal





Syarat-syarat nak menyertai GA ni,
* mestilah warganegara Malaysia dan tinggal di Malaysia.
* seorang blogger dan mempunyai akaun Facebook.
* dah follow blog Salmia Punya Pasal dan Salmia giveaway and contest. (wajib)
* dah like Facebook page Salmia Punya Pasal. (wajib)
* buat entri mengenai Special Giveaway ni. tulis dua tiga patah pun tak apa. janji ada banner GA dan link ke entri ni. (wajib)
* kalau rajin, tag la dua tiga orang kawan-kawan sebagai langkah memeriahkan lagi GA ni. (sunat)
* tinggalkan komen di entri ni berserta link entri penyertaan anda. (wajib)

GA ini akan berlangsung selama sebulan iaitu bermula 20 April hingga 20 Mei 2011.

Enjoying this short film :)

Tuesday, April 19, 2011

Contest teka gambar - GIVEAWAY MASHA

tarikh tutup contest: 21 April 2011 
jam : 12 tengahari
 
jawapan: buah pulasan

Monday, April 18, 2011

Saudagar Musafir Cheesetart Giveaway



Hadiah menarik untuk dimenangi :)
nak join jugak? masuk sini
ended on 30 Mei 2011


eh... ada lagi, setiap peserta/penyertaan akan mendapat diskaun sebanyak RM5 untuk sekali pembelian/tempahan sahaja di Saudagar Musafir Online..^_^ its worth kan?
 
 

Monday, April 11, 2011

Jiwa Kacau 1st Anniversary Giveaway





GA tamat 31/5/2011

nak join jugak? KLIK SINI

Cute couple contest


CONTEST ENDS 26 April 2011

----------------------------------------------------------------------------------------



gambar ni memang tak cute mana, 
dan tak ada langsung aksi-aksi cute.
kenapa aku pilih gambar ni sebagai penyertaan?
sebabnya adalah gambar ni mempunyai kenangan silam.
gambar ni masa kami mula-mula kenal.. masa mula2 kapel..

kenangan gambar ni diambil di tanjung jaga, yan, kedah. 
petang2 jalan2 ambil angin tepi laut.
tempat tu memang tenang dan nyaman :)


harap penganjur dapat menerima penyertaan saya :)

KLIK SINI KALAU NAK MENANG!



YaNa Yassin 1st Giveaway


 saya join
YaNa Yassin 1st Giveaway


Tarikh tutup 30 April 2011

KLIK SINI UNTUK TURUT SERTA :)

Ibu Hadif Giveaway 3/2011


 Ibu Hadif Giveaway 3/2011


p/s: Ibu Hadif Giveaway 3/2011 ditaja oleh Kedai Huffaz


tarikh tutup: 29 April 2011 jam 3 petang
klik sini untuk join jugak :)